ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN SEÇİMİNİ YAPTI

16 Ekim 2017
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Bilgilendirme Toplantısı
16 Ekim 2017

Ortaokul Öğrenci Meclis Üyeliği için ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARI ,AY YILDIZ  ve ATATÜRK’ÜN IŞIKLARI   adıyla üç grup seçimlere aday oldu. Seçimler, demokratik ve adil bir ortamda gerçekleşti. Aday olan öğrenciler propagandalarını gerek afişle gerekse hazırladıkları pankartlarla görsel olarak arkadaşlarına sundular. Aynı zamanda sınıflarda arkadaşlarına seslenerek faaliyet planlarını anlattılar. Oldukça etkili bir seçim propagandası yapmış oldular.

13 Ekim  2017 tarihinde gerçekleştirilen seçimler sonucunda ‘ATATÜRK ‘ÜN ÇOCUKLARI ’ adlı grup 203  oy alarak  seçilmiştir.

ORTAOKUL  MECLİSİ  BAŞKANI VE YÖNETİM  KURULU LİSTESİ

GÖREVİ  SINIF/ŞUBE ADI VE SOYADI
1- Okul Başkanı 8/B BERİL ELMADAĞ
2- Basın-Yayın Birimi Başkanı 8/C

7/C

ONUR KINAŞ

ARIN GÜLSOY

3- Öğrenci Sorunları Birimi Başkanı 8/D SUDEM SOMYÜREK
4- Kültürel-Sanatsal Etkinlikler Birimi Başkanı 8/A ÖMER TEKÇE
5- Sportif Etkinlikler Birimi Başkanı 7/D

7/A

MEHMET DAİMOĞLU

EMİR ADIYAMAN

6- Okul İçi İlişkiler Birimi Başkanı 6/E

8-E

TUNA AKKAN

SAADETTİN ERKAN

Lise öğrencilerimizle de demokrasi kültürünü geliştirmek ve oy kullanma bilincini arttırmak için okul meclis temsilcisi seçimi yapıldı. Öğrenci Temsilciliğine adaylığını koyan öğrencilerimiz, afişlerle, sınıfları gezerek ve sınıf temsilciliği toplantısında söz alarak kendilerini ifade ettiler. Bu süre zarfında öğrencilerimize nasıl oy kullanacakları anlatıldı. Oy kullanmanın ve ileride bilinçli bir seçmen olmanın önemi vurgulandı. 11 Ekim Çarşamba günü yapılan seçimde, öğrencilerimiz seçim havasını uygulamalı olarak yaşadılar. Heyecanlı seçim sonrası Ali Mert AKGÜN Öğrenci Temsilcisi oldu. Başarılar diliyoruz.

OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

GÖREVİ ADI VE SOYADI