ORTAOKUL SEÇİMİNİ YAPTI

29 Ekim 2018
CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ
30 Ekim 2018

TED Kayseri Koleji Vakfı Ortaokulu’nda Okul Meclisi seçimi için ATATÜRK’ÜN EVLATLARI, GENÇ ATATÜRKÇÜLER, MEŞALENİN KORUYUCULARI ve SÖNMEYEN MEŞALELER adıyla dört grup seçimlere aday oldu. Propaganda ve seçim süreci adil ve demokratik bir ortamda gerçekleşti. Adaylar afiş ve pankartlarla propagandalarını ortaokul öğrencilerine sundular. Ayrıca planladıkları faaliyetleri tüm sınıflara girerek okulumuz öğrencileriyle paylaştılar.

23 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen seçimler sonucunda ATATÜRK’ÜN EVLATLARI adlı grup 214 oy alarak seçilmiştir. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra Okul Müdürümüz Namık KAVRAAL Atatürk’ün Evlatları grubu ile odasında görüşerek, tebrik etti.

30.10.2018 tarihinde tören alanında tüm ortaokul öğrencilerine ,Atatürk’ün Evlatları grubu adına 8-B sınıfından Nihat GÖKER meclis başkanlığı andını okudu.

ORTAOKUL  MECLİSİ  BAŞKANI VE YÖNETİM  KURULU LİSTESİ

GÖREVİ  SINIF/ŞUBE ADI VE SOYADI