01 Mar

“ Sanat, bir duyguyu yaşayan insanın  o duyguyu bilerek ve isteyerek başkalarına aktarma olayıdır.”

Öğrencilerimizin duygularının dışavurumunu, yaptıkları eserleri sergileyerek desteklemek istedik. Bu amaçla açılan sergimiz TED Sivas Koleji Müdürü,Çetin ÖZDEMİR,  Okul Müdürümüz ve Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN; velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla açıldı. Ortaokul öğrencilerimizden Zeynep HASİLİK, Nehir SÖNMEZER, Meltem USTAOĞLU, Ezgi BÜYÜKMIHÇI, Sudem Odya YILMAZ, Eyşan ÖZEN, Özge BALCI, Alim Cem GÜNDÜZ, Elif GÜL ve Fulin Aslı ARCASOY’ un farklı tekniklerdeki yapmış olduğu çalışmalar misafirlerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emekleri için Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Rabia  KARABULUT’ a teşekkürlerimizi sunuyoruz.