ORTAOKUL KULÜP TANITIMLARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

19 Eylül 2018
ORTAOKUL YABANCI DİL DESTEK PROGRAMI YAPILDI
25 Eylül 2018

TED Kayseri Koleji Özel Ortaokulu ’nda, eğitim ve öğretim programlarının dışında ek olarak uygulanan kulüp çalışmalarımız, en az ana dersler kadar önemsenmektedir. Okulumuz bünyesinde uygulanan bu programların amacı, çocukları sosyal alanda desteklemek, yaşadığı çevreye uyumunu sağlamak ve özgüven geliştirmelerini sağlamaktır. Özellikle topluma ve kişilere karşı sorumluluk ve duyarlılık bilinci oluşturma, bu duyguyu geliştirme bunun yanı sıra kendi ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini amaçlıyoruz.

20.09.2018 tarihinde okulumuz konferans salonunda ortaokul  öğrencilerimize, ortaokul rehberlik servisi koordinesinde yapılan kulüp tanıtımları  için kulüplerde görevli öğretmenler katılarak kulüpleriyle ilgili açıklamalar  yapmışlardır. Farklı eğitici ve eğlenceli kulüplerimizin tanıtımı sırasında hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz keyif alarak eğlenceli bir sunum gerçekleşmiştir.

Kulüp tanıtımlarımız sonrasında her bir öğrencimiz kendi ilgi ve yeteneği doğrultusunda  kulüp seçimlerini gerçekleştirmişlerdir. Emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.