Okuma Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

7 Nisan 2014
Tiyatro Oyununu Keyifle İzledik
8 Nisan 2014

04. 04. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonumuzda 1. sınıf öğrencilerimizin okuryazar oluşlarını coşkuyla kutladık.

Velilerimiz ve öğrencilerimizle önce kokteylimizde buluştuk. Rengârenk kostümleriyle öğrencilerimiz gökkuşağı güzelliğindeydi.

Her yerden daha güzel

Bizim için burası,

Okul, sevgili okul,

Neşe, bilgi yuvası.

Güzel kitaplar burada,

Birçok arkadaş burada,

İnsan nasıl sevinmez,
Böyle yerde okur da?

Diyerek başladık okuma şenliğimize. Ardından birbirinden güzel etkinliklerle öğrencilerimiz bizlere tadına doyulmaz dakikalar yaşatarak onlarla gurur duymakta ne kadar da haklı olduğumuzu tekrar gösterdiler.

Okul müdürümüz Sn. Raci Ülke’ nin açılış konuşması ile başlayan programımız danslarla, Öğrencilerimizin güzel anlarından oluşan slayt gösterisiyle İngilizce-Almanca ve Türkçe tiyatro ile devam etti. Halk oyunları ekibimizin gösterisi ile programımızı sona erdirdik. Sınıf öğretmenlerimizin okuma belgelerini dağıtmasıyla okuma bayramımız başarıyla tamamlandı. Günün anısı için öğrencilerimize hazırladığımız fotoğrafları

Programımıza emek veren etkinlik komitesi öğretmenlerimizi kutluyor; öğrencilerimize başarıyla sürüp tamamlanacak bir öğrenim hayatı diliyoruz.