21 Haz

2017 – 2018 eğitim öğretim yılının sonlarına yaklaşırken 11 Haziran’da başlayan seminer dönemi bütün birimlerimizde oldukça renkli geçmektedir. Okul rehber öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan psikodrama etkinlikleri ,ekip çalışması kapsamında pisa kulesi etkinlikleri, öğrenme  stili atölye çalışması, çocuklarımızı ihmal ve istismardan koruma ile ilgili   etkinlikler oldukça renkli geçmektedir. Okul psikoloğumuz tarafından ‘Stres Kontrolü’ adlı  sunum tüm okul öğretmenlerimize gerçekleştirilmiştir. Öğretmenlerimiz  bu etkinliklerin yanı sıra  zümre çalışmalarını, hem yeni kaynak incelemelerini hem de yeni sınav sistemine uygun soru yazma çalışmalarını  devam etmektedirler. Oldukça özverili çalışan emek veren tüm öğretmenlerimize idarecilerimize teşekkür ederiz.