OKULUMUZDA ACİL DURUM TATBİKATI YAPILDI

YABANCI DİL AGIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI
24 Şubat 2017
Türk Eğitim DerneğTam Eğitim Bursu Sınavı (TEB) Öğrencilerin Gösterdiği Yoğun İlgi İle Gerçekleştirildi
25 Şubat 2017

Sivil savunma haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda yangın söndürme ve kazazede tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Senaryo gereği; saat 14.00’da yangın ikaz alarmlarının çalması üzerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verilmiş,  2 dk. 47 sn. de tüm öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde okul binalarını düzenli bir şekilde tahliye ederek toplanma alanında sıralanmışlardır. Yapılan yoklama sonucu bir lise öğretmeni ve bir ilkokul öğrencisinin toplanma alanında olmadığı tespit edilmiş, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve okulumuz kurtarma ekipleri tarafından müdahale edilerek okul binamızın ikinci katından merdiven aracığıyla tahliye edilmişlerdir. Aynı zamanda okulumuz söndürme ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışmalarını gerçekleştirmişlerdir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize verilen seminerin ardından tatbikat başarılı bir şekilde sonlandırılmıştır.