OKULUMUZ LİSE ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANLIK SEÇİMLERİ ADAY ÇALIŞMALARI BAŞLADI.

9.ve 10. Sınıflar DDS(Ders Değerlendirme Sınavı) Bilgilendirmesi
11 Ekim 2018
2019 YKS MEŞALE DERS ÇALIŞMA VE SORU ÇÖZÜM KAMPLARIMIZ DEVAM EDİYOR
15 Ekim 2018

Öğrencilerimize  demokrasi bilinci kazandırmak amacıyla; lise  öğrencilerimiz arasında arkadaşlarının oylarıyla, sınıf temsilcisi seçilip, gönüllü olan öğrencilerimiz okul başkanlığına aday olmuştur. Aday olan öğrencilerimiz  Beril ELMADAĞ, Ahmet Utku AÇIKGÖZ, İbrahim SARPTAŞ, Görkem NURALAN, Melih SARIALP ve Dilara YAVUZ, bir haftadır arkadaşlarına hazırladıkları pankartlarla, broşürlerle kendilerini tanıtmakta, vaatlerini paylaşmakta ve oy talep etmektedir. Öğrencilerimizin bu seçim sürecinde;  kendilerini ifade edebilme, girişimcilik, öz güven ,seçme , seçilme ,oy kullanma, kültürünün kazandırılması ; demokratik liderliği benimseyebilme  ve  kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanmıştır.16.10.2018 tarihinde yapılacak olan okul başkanlık seçimlerinde aday olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.