15 Eki

Öğrencilerimize  demokrasi bilinci kazandırmak amacıyla; lise  öğrencilerimiz arasında arkadaşlarının oylarıyla, sınıf temsilcisi seçilip, gönüllü olan öğrencilerimiz okul başkanlığına aday olmuştur. Aday olan öğrencilerimiz  Beril ELMADAĞ, Ahmet Utku AÇIKGÖZ, İbrahim SARPTAŞ, Görkem NURALAN, Melih SARIALP ve Dilara YAVUZ, bir haftadır arkadaşlarına hazırladıkları pankartlarla, broşürlerle kendilerini tanıtmakta, vaatlerini paylaşmakta ve oy talep etmektedir. Öğrencilerimizin bu seçim sürecinde;  kendilerini ifade edebilme, girişimcilik, öz güven ,seçme , seçilme ,oy kullanma, kültürünün kazandırılması ; demokratik liderliği benimseyebilme  ve  kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanmıştır.16.10.2018 tarihinde yapılacak olan okul başkanlık seçimlerinde aday olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.