OKULUMUZ İLKÖĞRETİM KISMI OKUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ

ATATÜRK RESİMLERİ VE KİTAPLARI SERGİSİ AÇILDI
12 Kasım 2014
2015 YILI TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI HAZIRLIK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR
13 Kasım 2014

3 Kasım 2014 Pazartesi günü okulumuzda yapılan seçimlere göre 2014-2015 eğitim öğretim yılı ‘Öğrenci Meclis Başkanı’ belirlendi. Farklı sınıflardan öğrencilerimiz aday oldular. Okulumuz Okul Öğrenci Meclisi Seçimleri’nin aday tanıtımları büyük bir çekişmeyle geçti ve çekişme seçim sonuçlarına da yansıdı.
Okulumuz Öğrenci Meclisi 8C sınıfı öğrencimiz Ali Mert AKGÜN’ün başkanlığında, 1/D SEVİM Naz AÇIKGÖZ, 2/D Göktuğ KARABAYIR, 3/A Mert KINAŞ, 3/C Kamil Mert NURALAN, 4/A Asuman ÖZSARIYILDIZ, 5/C Zeynep MEHMETBEYOĞLU adlı üyelerden oluşan PUSULA grubu oldu. Öğrencilerimize başarılar diliyor, yapacakları çalışmalar ve üretecekleri projelerle kurumumuza ve topluma büyük değerler katacaklarına gönülden inanıyoruz.