Okulumuz e-Twinning Ulusal Destek Servisi Tarafından Ödüllendirildi

Sayın Velimiz, "Çocuklarımızı Kötü Alışkanlıklardan Nasıl Koruyabiliriz?" Konulu Seminere Katılımınızı Rica Ederiz.
26 Aralık 2014
Öğrencimiz Beyza Öner Avrupa Gençlik Parlamentosunda
31 Aralık 2014

2013-2014 tarihleri arasında okulumuz İngilizce öğretmenleri Zuhal YILDIRIM ve Fatma BAYSAL tarafından yürütülen “Let’s Speak Music” adlı eTwinning projesi  önce ‘Ulusal Kalite Etiketi’ sonra ‘Avrupa Kalite ‘ almıştır.
18 – 20 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya’da  düzenlenen 5. Ulusal e- Twinning Konferansına projeyi yürüten  öğretmenlerimiz  Zuhal YILDIRIM ve Fatma BAYSAL katılmışlardır.  Konferans süresince aşağıda belirtilen konular üzerine seminerler verilmiştir:
e-Twinning portal tanıtımı, e-Twinning masaüstü profil oluşturma ve ipuçları,
Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenlerin standlarını sunmaları ve diğer standların gezilmesi,
Uygulamalı eTwinning masaüstü eğitimi
Uygulamalı web . araçları
Etwinning’de internet etiği , bilgi güvenliği
Geleceğin sınıflarının tasarımı ve eTwinning
Yeni twinspace tanıtımı
Ulusal projelerin oluşturulması ve yazılması
eTwinningde ödüllendirme süreçleri ve kriterler
İyi proje örnekleri
Erasmus + program okul eğitimleri
Konferans sonunda öğretmenlerimiz eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından ödüllendirilmişlerdir. Başarılarından dolayı kendilerini kutluyoruz.