• 0 352 230 60 60

Değerli TED Kayseri Koleji Ailesi,

TED Kayseri Koleji Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerine ve Türk Eğitim Derneğinin misyon ve vizyonuna uygun olarak Atatürk ilke ve inkîlâpları ışığında, sürekli mesleki gelişim sağladığı eğitim kadrosuyla yarının Türkiye’sinde söz sahibi olacak bireyler yetiştirmekten 48 yıldır mutluluk ve heyecan duymaktadır.

Okulumuzda öğrencilerimizin, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiyi transfer etme becerisi gelişmiş, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, becerileri tüm alanlarda çoğalmış, farkındalık düzeyleri gereği gibi oluşmuş bireyler olmaları için okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte uğraş vermekteyiz. Akademik çalışmaları en ayrıntılı biçimiyle, teknolojik desteklerin tümünü kullanarak öğrencilerimize sunmaktayız. Bunun yanı sıra okulumuzda öğrencilerimizin kendilerini farklı alanlarda ifade etme fırsatını buldukları birbirinden güzel ve anlamlı etkinlikleri gözlemlemek ve sonucunda ortaya çıkan eserleri alkışlayarak izlemek sizler gibi beni de çok mutlu ediyor. Hayat başarısının oluşumu için atılan bu sosyal gelişim adımlarını çok önemsiyoruz.

Her yıl güçlenen okulumuzun daha da büyük başarılara imza atacağına olan inancım tamdır. Türk eğitim sisteminin iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmekte öncü ve örnek kuruluşlarından olan Türk Eğitim Derneği’nin, geleceğin lider kadrolarını yetiştirmek başlıca amacıdır. K12 bütünlüğümüz içerisinde bu hedefe, tüm yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle umut dolu hızlı adımlarla ilerliyoruz. Biliyoruz ki; siz saygıdeğer velilerimiz de bu anlamlı amaca ulaşmakta en büyük desteğimizsiniz.
TED Kayseri Koleji; öğrencisi, öğretmeni, velileri ve mezunları ile her geçen gün daha da genişleyen, birbirine güçlü bağlarla bağlı büyük bir ailedir. İnanıyoruz ki okulumuz, her zaman başarıların öncüsü olmaya devam edecektir. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarı bayrağımız, en yükseklerde dalgalanacaktır.

Tüm TED ailesine, yöneticilerimize, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize saygılarımı sunar, öğrencilerimizi de sevgiyle kucaklarım.
Saygılarımla,