16 Nis

Kayserispor U12 kadrosunda yer alan 5. Sınıf öğrencimiz Hüseyin Erdem ARIKAN 02-07 Nisan 2019 tarihleri arasında İzmir’de Avrupa’nın farklı ülkelerinden 72 ülkenin katılımıyla gerçekleştirildiği U12 İnternational Cup turnuvasına katılarak bizleri gururlandırmıştır.

Turnuvaya, Milan, Parma, Lazio Arsenal,Zenit, Manchester City, Chelsea, Porto, Benfica gibi dünyanın önde gelen kulüpleri ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinin 12 yaş altı takımları ve İzmir kulüplerinin takımları katılmıştır. Turnuvada Kayserispor U 12 takımı Chelsea takımını yenmiştir.

Kayserispor’un  alt yapısında oynayan öğrencimiz aynı zamanda okulumuz basketbol takımında da yer almaktadır.

Öğrencimizi bu güzel başarısından dolayı  kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.