Öğrencimiz Gizem Büyükkeçeci Avrupa Yolunda

8. YABANCI DİLLER FESTİVALİMİZ “ENGLISH FEST & DEUTSCHFEST”
24 Mayıs 2018
“Sinir Hekimi”
25 Mayıs 2018

Okulumuz 10. sınıf öğrencilerinden Gizem Büyükkeçeci 13-16 Nisan 2018 tarihlerinde ODTU Geliştirme Vakfı Okulları’nın ev sahipliğinde Ankara’da gerçekleştirilen Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP), 22. Ulusal Seçim Konferansı ‘nda İngilizceyi kullanma becerileri, komite konusu üzerinde yapmış oldukları araştırma ve akademik yeterlilik, liderlik vasıfları, diğer katılımcılarla iletişim düzeyleri gibi kriterler esas alınarak yapılan değerlendirmede başarı göstererek jüri tarafından seçilmiştir. Öğrencimiz 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Romanya’da geçekleştirilecek olan Oradea National Selection Forum 2018 ‘e Türkiye’den katılacak olan delegasyona katılma hakkı kazanmıştır. Ülkemizi ve okulumuzu temsil edecek olan öğrencimizi kutluyoruz.