26 Eki

20-23 Ekim 2017 tarihleri arasında, Özel Üsküdar Amerikan Lisesi tarafından düzenlenen “3.Ulusal Eğitim Forumu’na Almanca Öğretmenimiz Onur KARGA ’nın rehberliğinde 10 öğrenciyle katıldık. Takım oluşturma çalışmaları, komite çalışmaları ve genel kurul gibi aktivitelerin tümünü barındıran forumun, çalışma dili tamamen Türkçeydi.

Alanında uzman akademisyenlerin, komite çalışmalarının bir bölümüne destek vermesi ve komite başkanlarının Ulusal Forum tecrübesi olan üniversiteli öğrencilerden oluşması, çalıştayı akademik yönden güçlendirdi. Bu durum liseli gençleri daha da motive etti. Öğrencilerimiz, ülke ve dünya sorunlarının tartışıldığı forumda; aktif rol üstlenerek hem açılış-kapanış konuşmalarında hem de atak sorularda görev aldılar.

Konferansın onur konuğu Dr. İzel Levi COŞKUN, öğrencilere “Sürdürülebilirlik” ve “Girişimcilik”  konularındaki deneyimlerini paylaştığı sunumunda katılımcılar üzerinde olumlu bir etki bırakmıştır. Okulumuzu en iyi şekilde temsil ettikleri için öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.