‘ÖFKENİ YENEBİLİRSİN’

5.SINIFLARIMIZ COŞTU, COŞTURDU “BELIEVE IN YOURSELF”
2 Aralık 2016
BİRİNCİ SINIFLARIMIZIN İNGİLİZCE SİNEMA ETKİNLİĞİ HEYECANI
6 Aralık 2016

3.sınıf öğrencilerimize, 2 Aralık 2016, Cuma günü, İlkokul Rehberlik Servisi öğretmenlerimiz Özge KEBABCIGİL ve Zerrin ÇEKİÇ HACIEMİNOĞLU ’ Öfkeni Yenebilirsin!’ etkinliği düzenlemişlerdir. Öğrencilerimize öfkenin normal ve sağlıklı bir duygu olduğu, sadece bununla pozitif şekilde nasıl baş edecekleri ile ilgili bilgilendirme yapılarak, konu ile ilgili videolar izletilmiştir. Ayrıca arkadaşlık ilişkileri, olumlu iletişimin nasıl olması gerektiği ile ilgili öğrencilerimiz tartışıp örnek olaylarla canlandırma yaparak konuyla ilgili farkındalık kazanmışlardır.

Öğrenme stilimiz yaşam boyu değişmez ama yaşamımızı değiştirir. Öğrenme stilleri, algılama ve yorumlama olarak iki boyutta ele alınır. Algılama, görsel, sözel (işitsel) veya dokunsal olabilir. Yorumlama ise bütünsel veya ardışık olabilir. Bu doğrultuda Rehberlik Servisimiz öğrencilerimize Öğrenme Stilleri Belirleme Anketi uygulamıştır.