10 Nis

Paylaşmanın insana ait bir özellik olduğunu unutmayan öğrencilerimiz, aylardır hazırladıkları hediyelerini, 9 Nisan 2019 tarihinde, Pınarbaşı ilçesine bağlı Pazarören  Uygulamalı Ortaokulu öğrencileriyle paylaştılar. Her sınıf seviyesine göre götürmüş oldukları  kitapları sınıfların kitaplıklarına okulun öğrencileriyle birlikte dizerek paylaşmanın ve dostluk kurmanın mutluluğunu yaşadılar.

Program  kapsamında öğrenciler birlikte fidan dikerek geleceğe ve doğaya birer hatıra bıraktılar. Öğrencilerimiz piknik ve geleneksel oyunlarla kardeş okulumuzdaki öğrencilerle akran ilişkilerini güçlendirdiler.

Çok anlamlı ve değerli olan bu projede hiçbir emeğini esirgemeyen, okul idaremize, rehberlik  servisimize ve yardımsever öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.