MUTLU AİLE BAŞARILI ÇOCUK SEMİNERİ

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İLE BERABERDİK…
24 Aralık 2014
Sayın Velimiz, "Çocuklarımızı Kötü Alışkanlıklardan Nasıl Koruyabiliriz?" Konulu Seminere Katılımınızı Rica Ederiz.
26 Aralık 2014

Yoğun katılımın olduğu Aile Okulu-2  Seminerimizi Okulumuz Konferans Salonunda ,Okul Müdürümüz Sayın Raci ÜLKE, müdür yardımcılarımız, rehber öğretmenlerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminerimiz Aile Danışmanı ve Psikolojik Danışman  İzzet ÖZER’in renkli sunumuyla hem güldürerek hem de düşündürerek velilerimizin beğenisini topladı. Oldukça  verimli  geçen seminerde,aile içi iletişimin önemine vurgu yapan İzzet ÖZER, çocuğun hayatında anne ve babanın en önemli model olduğuna vurgu yaptı. Anne ve babaların da birbirlerini istedikleri kalıba koyma gayretlerinin ciddi sıkıntılara neden olduğuna dikkat çeken ÖZER, özgüveni tam, kendisini doğru ifade edebilen, ne istediğini bilen ve sorgulayan bir nesil için ailelere uyarılarda bulundu.

Evlilik öncesi eşlerin birbirlerini iyi tanımalarının ilk şart olduğunu vurgulan eğitimci yazar ÖZER, çiftlerin kendilerine göre tabuları olduğunu ve her iki tarafın da anlayış ve hoşgörü içinde olmaları durumunda sorunları aşabileceklerini dile getirdi. Eşler arasındaki kavga, sürtüşme ve iletişimsizliğin çocukların ruh yapısını bozduğunun altını çizen ÖZER, gelişen teknoloji, özellikle bilgisayar ve internetin aile içi iletişimi zayıflattığını, yüz yüze iletişimi geri plana ittiği için çocuklarda özgüven eksikliğine yol açtığını dile getirdi.

NOT:  Aile Okulu-3.programımız  ‘Çocuklarımızı Kötü Alışkanlıklardan Nasıl Koruyabiliriz?.

Tarih: 30 Aralık 2014  Salı
Saat :17.00