MİNİK TED’LİLERİN OKUMA SEVİNCİNİ HEP BERABER KUTLADIK

TED Kayseri Koleji Ana E Sınıfı öğrencilerimizle hava alanına inceleme gezisi düzenledik
16 Nisan 2015
Yıldızlar Liderlik Programı
16 Nisan 2015

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri, okuma sevincini 10 Nisan 2015 Cuma günü, okulda yaptıkları programda aileleriyle birlikte kutladılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından rengarenk kıyafetleri ile birer yıldızı andıran öğrencilerimiz, sahnede adeta devleşerek izleyenlerin neşesine neşe kattılar.
Konferans salonunda, velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Okuma Bayramı programında, 1.sınıf öğrencilerimiz hünerlerini sergilediler. Öğrencilerimizin okulda yaptıkları çalışmaları yansıtan sunumla başlayan etkinlikte; öğrencilerimiz şiirler okudular, İngilizce ve Türkçe şarkılar seslendirdiler. Çeşitli oyunlarla ve sahneledikleri İngilizce tiyatro ile seyircilerin büyük beğenisini topladılar.
Programın bitiminde sınıf öğretmenlerimiz, öğrencilerimize okuma belgelerini takdim ettiler. Muhteşem bir gösteri sunarak büyük bir ilgi gören öğrencilerimiz, uzun süre alkışlandılar.
Biz de; mutluluk ve heyecanları yüzlerinden okunan minik öğrencilerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.