28 Mar

Milli takım ve Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcusu ve okulumuz 9. Sınıf öğrencisi olan  milli yüzücümüz Yiğit ASLAN,24-25  Mart 2018 tarihlerinde Slovenya’nın Kranj şehrinde düzenlenen  Penguin Cup Yüzme Şampiyonasında ülkemizi temsil etti

1500m Serbest erkekler kategorisinde yarışan öğrencimiz 16.22.86’lık derecesiyle altın madalyanın sahibi oldu. Öğrencimiz, şanlı Türk Bayrağımızı göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutmuştur.

Başarılarına bir yenisini daha ekleyen öğrencimiz İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen yüzme şampiyonasında 200 m serbest erkekler kategorisinde 2.01.97 lik derecesiyle ile 13 yaş yaş yeni Türkiye rekorunu kırmıştır.

Öğrencimizi yaşattığı bu büyük gurur ve kazandığı önemli   başarıdan  dolayı kutluyoruz.