MEB-TEOG Ortak Sınavı Hakkında Bilgilendirme

MEB-TEOG Ortak Sınavları için tatil duyurusu
24 Nisan 2017

Sayın Velimiz,

MEB-TEOG Ortak Sınavlar, 26-27 Nisan 2017 tarihinde, okulumuzda saat  09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayacak ve aynı anda yapılacaktır. Öğrencilerimizin en geç saat 08.30’da okulda hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin okula ulaşımı velileri tarafından sağlanacaktır.

Sınavlar arası dinlenme ve hazırlık 30 dakikadır. Sınav saatleri aşağıdaki tabloda yer aldığı şekilde düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz okul kıyafetleriyle sınava geleceklerdir.

ORTAK SINAVLAR 1. GÜN OTURUMU (26 NİSAN 2017 ÇARŞAMBA)
DERS ADI BAŞLAMA SAATİ SORU SAYISI SÜRESİ
Türkçe 09.00 20 40 DAKİKA
Matematik 10.10 20 40 DAKİKA
Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi 11.20 20 40 DAKİKA

ORTAK SINAVLAR 2. GÜN OTURUMU (27 NİSAN 2017 PERŞEMBE)
DERS ADI BAŞLAMA SAATİ SORU SAYISI SÜRESİ
Fen Bilimleri 09.00 20 40 DAKİKA
T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük 10.10 20 40 DAKİKA
Yabancı Dil 11.20 20 40  DAKİKA

Öğrencilerimizin sınava gireceği sınıfı ve sırayı gösteren listeyi e-okul ve K12 sistemi  üzerinden görebilir. Listeler ayrıca okul panolarınada asılmıştır. Öğrencilerimiz listede belirtilen sınıfta ve sıra numarasında oturacaktır.

Her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecektir. Ortak sınavlarda, A,B,C ve D kitapçığı olmak üzere dört çeşit kitapçık verilecektir.

Her bir ders için yapılacak sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içerisinde gelen öğrenciler sınava alınacaktır. Geç gelen öğrencilere ek süre verilmeyecektir.

Her dersin sınavında ilk 20 dakika süresince öğrenciler sınıflarından çıkmayacak, ilk 20 dakika tamamlandıktan sonra sınavını tamamlayan öğrenci sınıftan çıkabilecektir. Sınav süresinin tamamlanmasına 5 dakika kala, öğrenciler sınıftan çıkarılmayacaktır.

Öğrenciler, sınav salonlarına yanlarında kullanımı saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saat haricinde, sözlük, hesap makinesi, cep telefonu, radyo gibi iletişim araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar bulunmaksızın sınava alınacaktır. Bunları bulundurduğu tespit edilen öğrencinin sınavı, sınav kurallarının ihlali gerekçesiyle tutanakla geçersiz sayılacaktır. Öğrenciler cevap kâğıdında yazılı olan T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı bilgilerini kontrol edecek, hata varsa sınav görevlilerine söyleyeceklerdir. Cevap kâğıdı üzerindeki kitapçık türü ve cevap bilgileri kurşun kalemle işaretlenecektir.

Öğrencilerimizin yanlarında Nufüs Cüzdanı, kalem , silgi ve kalemtraş bulundurulmaları yeterli olacaktır.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

TEOG-ORTAK SINAVLAR E-KILAVUZU