Matematik Olimpiyat Takımı (MATED)

TED ÖĞRENCİLERİ KİTAP FUARINDA
17 Ekim 2017
8. SINIFLAR GENOM ve KÖK HÜCRE MERKEZİ GEZİSİ
19 Ekim 2017

Sayın Velimiz,

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak okulumuzu ulusal ve uluslararası matematik yarışmalarında ve matematik olimpiyatlarında temsil edebilecek olimpiyat takımı (MATED) oluşturmayı planlıyoruz.

Matematik çalışmayı seven, istekli ,matematik alanında ilerleyebilecek olan yaratıcı zekaya sahip öğrencileri belirlemek için 6.ve 7.sınıf seviyesinde takımda yer almak isteyen öğrencileri belirlemek amacı ile 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 10:00-11:30 arasında seçme sınavı yapılacaktır. Öğrencilerin gidiş-dönüşleri velileri tarafından sağlanacaktır.

Sınav ; test ve açık uçlu sorulardan oluşmaktadır.

• Takım çalışmaları Cumartesi 09:00-12:10 arasında her hafta 4 ders saati olarak planlanmıştır.
  • 3 hafta devamsızlık yapan öğrenciler takımdan çıkarılacaktır.
  • Ders içeriğinde temel matematik ve ileri matematik konuları işlenecektir.

NOT: Sınava katılmak isteyen öğrencilerin dilekçelerini 20.10.2017 Cuma günü 12:00’ e kadar Matematik öğretmeni Erkan URAL’ a teslim etmesi gerekmektedir.