8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

2. ve 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE DEPREME HAZIRLIKLI OLMA VE KORUNMA SEMİNERİ VERİLDİ
9 Mart 2015
TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI 43. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ
10 Mart 2015

Sürekli gelişen ve değişen dünyamızda ailenin temel taşı olan kadının  toplumdaki yeri ve önemini, 10-A sınıfı öğrencilerinden Latife BÜYÜKNALBANT, İbrahim DİRGENALİ  ve Koray KÜRTÜNCÜ’nün  hazırlayıp sunduğu  Dünya Kadınlar Günü konulu sunumla izledik.
Sunumda  kadına yönelik aile içi şiddet konusuna değinildi.Öğrenciler hazırladıkları sunumla erkeklerin kendilerini bir anlığına kadının yerine koymalarını sağladılar.Öğrencilerimiz  fotoğraflarla,karikatürlerle zenginleştirdikleri  sunumlarıyla bizlere cephede mermi taşıyan , çocuk doğuran,annelik yapan,iş kadını olan  kadınlarımızın sadece bir gün değil her zaman değerini bilmemiz gerektiğini anlattı.

Sunum sonrası yemekhanemizdeki pasta kesimi ile tüm emekçi kadınlarımızın gününü bir kez daha kutladık. Kutlamalarımız fotoğraf çekimi ile son buldu.

Sadece bir gün değil her gün ağızlarının tatlı olmasını diliyoruz.

Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun..