Live It Learn It in Cappadocia

8 Mayıs 2018
ORTAOKUL YABANCI DİLLER FESTİVALİ
8 Mayıs 2018

5.sınıf öğrencilerimizle ‘Live It Learn It in Cappadocia’ adlı gezimiz 4 Mayıs 2018 Cuma günü İngilizce öğretmenlerimiz ve sınıf öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirildi. İngilizce konuşmayı hedeflediğimiz gezimizde öğrencilerimiz İngilizce’yi pratikte ve keyifli bir şekilde kullanma olanağı buldular. Öğrencilerimiz; ilk olarak Çavuşin Seramik Atölyesinde seramik yapımını izleyip konunun uzmanından seramik hakkında bilgi edinme fırsatını yakaladılar. Gezinin ilerleyen saatlerinde ise Delbent Vadisi, Paşabağ, Zelve Açık Hava Müzesi ve Göreme Açık Hava Müzesini rehberlerimizin İngilizce anlatımlarıyla gezerken, bu noktalarda karşılaştıkları yabancı turistlerle İngilizce diyaloglar kurarak kendilerine olan güvenlerini de artırmış oldular. Ayrıca, gezi esnasında öğrencilerimiz merak ettikleri konularda rehberlerimize İngilizce olarak sordular. Böylece TED Kayseri Koleji bu yıl bir kez daha yabancı dil adına amacına uygun, verimli bir gezi gerçekleştirmiş oldu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.