05 Şub

TED Kayseri Koleji vakfı özel ortaokulu olarak 8.sınıf öğrencilerimize 29. Ocak -3 Şubat tarihleri arasında ‘’Çalışma Ve Motivasyon Kampı’’ düzenledik. Kamptaki amacımız, öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde zamanı daha verimli kullanmak ve motivasyonlarını güçlendirmek.

Kamp boyunca Md. Yrd. Mustafa KOCA, Rehber Öğretmenimiz Zeliha AKSOY ve Matematik Öğretmenimiz Erkan URAL öğrencilerimize rehberlik ettiler.

Kamp süresince öğrencilerimiz birinci dönem konularını tekrar ederek, bol soru çözme imkanı buldular. Yapamadıkları soruları anında branş öğretmenlerimize sorarak pekiştirme fırsatı buldular.

Kamp çalışmalarında verdiğimiz molalarda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eğlenme fırsatı bularak güzel anlar yaşadılar.

Tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.