26 Haz

90 yıllık köklü bir eğitim kurumunun bir halkası olan TED Kayseri Koleji kuruluşunun 52. yılını kutlarken 2016-2017 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerimizin Liseye Geçiş Balosunu, Radisson Blu Hotelinde yaptık.

Çağdaş cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan öğrencilerimizi liseye uğurlamanın gururunu yaşadık.

Eğitimde kaliteye öncülük yapan eğitim çınarı TED Kayseri Koleji ; öğrencilerimizin, yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin ve desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen velilerimizin katılımıyla gerçekleşen baloda gönüllerince eğlendiler.

TED’li olmanın bir ayrıcalık olduğunu hissettikleri gecede geleceğimizin mimarı, Atatürk ilke ve inkılaplarının sonsuz savunucusu olacak öğrencilerimiz birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha yaşadılar. Büyük TED ailesinin üyesi olarak yürümeye devam edecekleri eğitim hayatlarında yeni başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyoruz.

Yolunuz açık olsun.