LİSEYE GEÇİŞ BALOMUZ

Okul Formaları – Sosyal Sorumluluk Projesi Hakkında Duyuru
11 Haziran 2019
“ANAOKULU 1.SINIF UYUM ETKİNLİKLERİ”
12 Haziran 2019

90 yıllık köklü bir eğitim kurumunun bir halkası olan TED Kayseri Koleji, kuruluşunun 53. Yılı’nda 2018-2019 öğretim yılı 8. Sınıf öğrencilerinin mezuniyetini Radisson Blu Hotel’de yapılan muhteşem bir balo ile gerçekleştirdi.

Başarılarla geçen bir yılın ardından, Çağdaş Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olan öğrencilerimizi liseye uğurlamanın gururunu yaşadık.

Eğitimde kalitenin öncüsü ve Kayseri’nin zirve okulu olma özelliğini bu yıl da sınavda gösterdikleri başarılarla kanıtlayan öğrencilerimiz ve bizlerden desteğini esirgemeyen velilerimiz çok değerli katılımlarıyla gecemizi onurlandırarak, öğrencilerimizle birlikte gönüllerince eğlendiler.

TED’li olmanın bir ayrıcalık olduğunu hissettikleri gecede geleceğimizin mimarı, Atatürk ilke ve inkılaplarının sonsuz savunucusu olacak öğrencilerimiz birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha yaşadılar. Büyük TED ailesinin üyesi olarak yürümeye devam edecekleri eğitim hayatlarında yeni başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyoruz.

Yolunuz açık olsun.