Lise Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

İLKOKULDA REHBERLİK SEMİNERLERİ
9 Ekim 2018
Genel Müdürümüz İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ’ yi ziyaret etti.
10 Ekim 2018

Sayın Velimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul Aile Birliğinin tabiî üyesidir.  TED Kayseri Koleji Lise Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 21 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.00’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Sosyal Etkinlik Salonumuzda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Mine ERDİNÇ

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM  :

1-   Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.

2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-   Açılış konuşması.

4-   Divan Kurulu seçimi.

5-   Yönetim ve Denetim Kurulları Faaliyet raporunun okunması.

6-   Raporlar üzerinde görüşme ve açıklamalar.

7-   Yönetim Kurulunun ibrası.

8-   Denetim Kurulunun ibrası.

9-   Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)

10- Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (1 asıl, 1 yedek üye)

11- Dilek ve temenniler.

12- Kapanış.