LİSE ÖĞRENCİLERİMİZE SOSYAL KULÜPLER TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13 Ekim 2017
ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI İÇİN SEÇİMİNİ YAPTI
16 Ekim 2017

Öğrencilerimizde özgüven ve sorumluluk duygusunu  geliştirmek , onları zararlı alışkanlıklardan korumak, yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak, yeteneklerini sergilemesine imkân vermek, millî, manevi, kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerlerin yeni nesillere aktarımını sağlamak, gönüllülük bilincini özendirmek, engellilik, yaşlılık, insan ve çocuk hakları ile toplumsal cinsiyet eşitliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda yapılan sosyal etkinlik çalışmalarımız okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize aktarıldı.

Okulumuzda yapılan kulüp faaliyetlerini ilgi ile dinleyen öğrencilerimiz bu öğretim yılında seçecekleri kulüpler hakkında bilgi sahibi oldu.