26 Eki

YKS hazırlık sürecinde olan 11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizi bu süreçte yalnız bırakmayan  PDR uzmanlarımız,uzun ve bir hayli tempolu geçecek olan YKS yolculuğunda bilgileri tazelemek ve bilinmeyenleri öğretmek amacıyla öğrencilerimize iki farklı sunum gerçekleştirdi.

22 Ekim Salı günü yapılan sunumda 12.sınıflar PDR uzmanımız Pınar OTÇIKIN öğrencilerimize  bilgi ve deneyimlerini anlatırken, 23 Ekim Çarşamba günü yapılan sunumda ise 11.sınıflar PDR Uzmanı Merve YILMAZ  YKS süreci ile ilgili temel bilgileri  paylaşarak, öğrencilerimizin  sorularını cevaplandırdı.

Tüm öğrencilerimize bu süreçte azim ve başarı diler, hedeflerine en güzel şekilde ulaşmalarını temenni ederiz.