Lise Bölümü Mezuniyet Töreni Duyurusu İçin Tıklayınız

2013-2014 ÖĞRETİM YILI

42. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ

Sayın Velimiz, Sevgili Öğrencimiz,
2013-2014 Öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin mezuniyet töreniyle ilgili bilgiler aşağıda sunulmuştur.
Bu önemli ve anlamlı günü, aile ortamının sıcaklığı ve içtenliği içinde öğrenci-öğretmen-veli dayanışmasıyla hep birlikte yaşayacağımız için mutluyuz.

Mezuniyet Töreni : 24 Haziran 2014 Salı
Yer : Okul Bahçesi Tören Alanı
Saat : 20.00

Mezuniyet Balosu : 25 Haziran 2014 Çarşamba
Yer : Belirleme çalışması devam etmektedir. Ayrıca duyurulacaktır.
Saat : 20.00

AÇIKLAMALAR
1.    Cüppe ve Kep Dağıtımı : 21 Mayıs – 17 Haziran tarihleri arasındaki mesai günlerinde Müd. Yrd. Erol DEDE’nin bilgisi dahilinde teslim alınacaktır.
2.    Tören Provaları : 23 Haziran 2014 Pazartesi saat 14.00
24 Haziran 2014 Salı saat 10.00
3.    Lise son sınıf öğrencilerimizin tümünün katılacağı yıllık için toplu fotoğraf çekimi (kep ve cüppeli) 23 Haziran 2014 Pazartesi saat 13:30’da okulumuzda yapılacaktır.
4.    Tüm öğrencilerimizin, diploma törenine öğrenci kıyafetleri, cübbeleri ve kepleri ile katılmaları gerekmektedir. Tören sırasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için provaya tüm öğrencilerimizin katılması önem taşımaktadır.
5.    Tören Kıyafeti
Kız öğrenciler : Öğrencilerimizin; beyaz gömlek, kravat,lacivert etek, ten rengi ince çorap, koyu renk kapalı kösele ayakkabı, makyajsız, saçlar boyasız ve aksesuarsız olarak törene katılmaları gerekmektedir. (Diploma törenine pantolon ile katılım söz konusu değildir.)
Erkek öğrenciler :  Öğrencilerimizin; gri pantolon, beyaz gömlek, kravat, koyu renk makosen ayakkabı ile saçlar ve favoriler kısa; sakalsız, bıyıksız bir şekilde törene katılmaları gerekmektedir.
Kep Giyme Töreni resmi bir törendir. Bu nedenle tüm öğrencilerimizin kılık-kıyafet ile ilgili yukarıda belirtilen kurallara uymaları zorunludur.
6.    Öğrencilerimizin, yıllık dokümanlarıyla ilgili bilgiler sınıflara ayrıca ilan edilecektir.