“SINIF YÖNETİMİ”VE ”ÇOKLU ZEKA” EĞİTİM SEMİNERLERİ  DÜZENLENDİ
28 Kasım 2014
3.SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
28 Kasım 2014

2013-2014 Eğitim –öğretim yılında uluslararası e-TWINNING kapsamında öğretmenlerimiz
Zuhal YILDIRIM , Fatma BAYSAL, Şebnem ÇALIŞKAN rehberliğinde  5. 6. ve 7. Sınıflarımızdan 25 öğrencinin katılımıyla Finlandiya, Yunanistan, İspanya ve Bulgaristan’ dan proje ortaklarımızla yürüttüğümüz “ Let’s Speak Music “ adlı projemiz ULUSAL VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ile ödüllendirilmiştir.
 “ Let’s Speak Music “ adlı projenin amacı müzikal aktiviteleri İngilizce öğretimine entegre etmek, farklı kültürler tanımak ve öğrencilerin farklı web 2.0 araçlarını kullanmalarını sağlanmaktır.
Projede yer alan öğrencilerimiz:
Poyraz GÜLER, Sarpcan TUFAN, Rüzgar ERDİNÇ, Umut İNAN, Erkin ARIKAN, Uygar ARAS, Ören ALTMIŞYEDİOĞLU, Sıla Bahar BÜNYAN,
Ömer TÜRKAY, Rıza ÇAYIRAĞASI, Berke NAR, Doğa SAVAŞ, Bilgehan AGİŞ, Mehmet BOYDAK, Ali Engin ÖZKAN, Nazlı ÖZHAMURKAR, Ceren KÖSEOĞLU,
Buse KANTARCI, Dila GÖKTAŞ, Sıla Yaren HAMURCU, Vahide DOĞAN, İpek UĞUR, Ayça ÖZDEMİR, Eylül ŞAHİN, Hakan YEŞİL
Bizlere yaşattıkları bu gurur ve onurdan dolayı projede emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.