26 Eyl

TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak 26.09.2017 tarihinde saat 13.30’da okulumuz konferans salonunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı içinde yapmayı planladığımız 30 farklı kulübü, kulüp rehber öğretmenlerimiz, öğrencilerimize yıl içerisinde yapılacak olan kulüp  faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Sosyal etkinlikler ve kulüpleri yapmaktaki amacımız  öğretim programının yanında  öğrencilerimizde, özgüven ve sorumluluk duygusu geliştirmeye yeni ilgi alanları oluşturmaya milli, manevi, ahlaki ,insani ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda öğrenci kulübü ve toplum hizmeti kapsamında öğrencilerimizle etkinlik planlamaktır.

Sosyal etkinlik çalışmalarında  öğrencilerimizin gelişim seviyeleri, ilgi, istek, ihtiyaç ve yetenekleri göz önünde bulundurulur.