KULÜPLERDE HEM EĞLENİYORUZ HEM DE ÖĞRENİYORUZ

4 Aralık 2018
YENİ YILA İLK HEDİYEN BİR ÖĞRENCİYİ MUTLU ETMEK OLSUN
4 Aralık 2018

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak Atatürk ilkelerine bağlı, akademik yönleri güçlü öğrenciler yetiştirme hedeflerimizin yanında, sosyal açıdan da gelişmiş, kendilerinin farkında olan ve 21. yüzyıl becerilerini kazanmaya odaklı öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Her eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimiz bilim, spor, sanat dalında birçok ödüller almakta ve sosyal sorumluluk projelerine katılmaktadırlar. Bu çalışmaların birçoğu da kulüp çalışmalarımız çerçevesinde gerçekleşmektedir. Bu nedenle de okulumuzda uyguladığımız kulüp etkinliklerine çok önem veriyoruz. Kulüplerimiz her haftada pazartesi günleri iki saat olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimiz her hafta  ilgi duydukları kulüplerde yeni bilgiler edinerek hem eğlenmekte hem de günün yorgunluğunu atmaktadırlar. Kulüp çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.