KULÜP ÇALIŞMALARIMIZ

ORTAOKUL VE LİSE MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ
19 Ekim 2016
BÜYÜK BİR HEYECANLA ! OKUL TEMSİLCİMİZİ SEÇTİK …
20 Ekim 2016

TED Kayseri Koleji Özel Ortaokulu ’nda, eğitim ve öğretim programlarının dışında ek olarak uygulanan kulüp çalışmalarımız, en az ana dersler kadar önemsenmektedir. Okulumuz bünyesinde uygulanan bu programların amacı, çocukları sosyal alanda desteklemek, yaşadığı çevreye uyumunu sağlamak ve özgüven geliştirmelerini sağlamaktır. Özellikle topluma ve kişilere karşı sorumluluk ve duyarlılık bilinci oluşturma, bu duyguyu geliştirme bunun yanı sıra kendi ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini amaçlıyoruz.

Ortaokulda öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda açılan 25 farklı kulüp bulunmaktadır. Her çarşamba 16.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılan etkinliklerde gerek öğretmenlerimiz gerekse öğrencilerimiz oldukça keyif almakta ve yeni bilgiler edilmektedir. Kulüp çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.