KOORDİNATÖR  VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Öğrencilerimiz, TED Bodrum Koleji Öğrencilerine İngilizce Yeni Yıl Kartları Hazırladılar
7 Ocak 2015
YÜZME YARIŞMALARINDA ALTIN BAŞARI
8 Ocak 2015

Okulumuz lise bölümü okul aile birliği üyelerine ve koordinatör velilerimize 29.12.2014 Pazartesi  günü  bilgilendirme toplantısı yapıldı. Genel Müdürümüz Arif Sırrı ŞİRİN’in, lise müdür yardımcılarımızın, zümre başkanları ve rehberlik biriminin katıldığı toplantıda  birinci dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Öğrenci ve öğretmen istatistiklerinin yanı sıra dönem boyunca devam eden akademik destek çalışmaları, hafta sonu kursları, YGS-LYS Hazırlık Programları, psikolojik danışma ve rehberlik faaliyetleri, ölçme ve değerlendirme hizmetleri, yurt dışı eğitim danışmanlığı, K12 Net programı,kulüp çalışmaları, yürütülen sosyal  faaliyetler ve spor faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Bunların yanı sıra ortak sınavların konu kazanım tabloları,  okulumuz ÖSYS istatistikleri, Tam Eğitim Bursu çalışmaları ,kış ve  yaz okulu faaliyetlerinin anlatıldığı ve velilerimizin önerilerde bulunduğu bilgilendirme toplantımız oldukça verimli geçti.