6 Öğrencimiz TED Ankara Koleji Gerçekleştirilen 17. Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye Ulusal Seçim Konferansı’na Katıldı

"18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinliklerimizi onurlandırmanızı dileriz
16 Mart 2015
ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYA VE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
18 Mart 2015

12-16 Mart 2015 tarihleri arasında TED Ankara Koleji’nde 17. Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal Seçim Konferansı düzenlendi. Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP), Avrupa’daki en büyük siyasi tartışma, kültürlerarası diyalog ve gençlik platformlarından biri olmanın yanı sıra gençler için gençler tarafından gönüllü olarak 40’dan fazla ülkede yürütülen bir kurumlar ağıdır. Amacı Avrupa’yı ilgilendiren konularda farkındalık yaratmak olan konferansa öğrencilerimizden Kemal Somdaş, Baki Köse, Doğa Alemdar, Miray Yaray, Selen Özcan, Sıla Argın ve 1 öğretmenimiz katıldı. 20 farklı okuldan 150 delegenin katıldığı organizasyonun ana dili Avrupa Gençlik Parlamentosu normlarına uyabilmek amacıyla İngilizce’ydi.