KOÇ EYP CONFERENCE ‘’TERRORISM IN EUROPE; CREATING CO-OPERATIVE SOLUTIONS TO RESOLVE THE INSECURITY’’

12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN 96.KABUL YIL DÖNÜMÜ
13 Mart 2017
Kayıp eşyalar hakkında duyuru
14 Mart 2017

TED KAYSERİ KOLEJİ Öğrencileri İstanbul KOÇ Lisesi’nin  1-5 Mart 2017 tarihleri arasında ev sahipliğini yapmış olduğu gençlik konferansına, İngilizce öğretmenlerimizden, A. Yeşim Yaman ‘ın  refakatında  katılmışlardır. Türkiye’den birçok özel okulun da katıldığı konferansa ikisi 10.sınıf ve altısı da 9. sınıf olmak üzere toplam sekiz öğrencimiz katılmıştır. Konferansa katılan tüm öğrencilerimizin aktif rol almış olduğu konferansta, öğrencilerimiz hem dünya sorunlarına çözüm getirebilme konusunda kendilerini geliştirme şansı bulmuşlar, hem de İngilizceyi toplum önünde aktif ve akıcı bir şekilde kullanma imkânı elde etmişlerdir.