24 Oca

Kış sporları arasında en sevileni olan kayak, öğrencilerimizin sosyal ve bireysel gelişimlerine çok büyük katkısı olduğuna inandığımız bir spor dalıdır. Bu amaçla okulumuzda her yıl düzenlediğimiz kurslarımıza bu kış sezonunda bir yenisini daha ekledik.

Erciyes’in beyaz eteklerinde, birbirinden güzel pistlerinde öğrencilerimize yönelik organize edilen ” KIŞ OKULU YARIYIL KAYAK KAMPIMIZ”,  21-25  Ocak 2019 tarihleri arasında okulumuz Kayak Antrenörü Tuğba YOKSUL önderliğinde  başladı.

Kayak Kampımızda, öğrencilerimiz  kayak seviyelerine  göre  gruplara ayrılarak, sabah 2 ders ve öğleden sonra 2 ders olmak üzere toplam 4 saat gün boyu pistlerde hem eğitim almakta hem de eğlenceli vakit geçirmektedir. Amacımız kayak sporunu sevdirmek ve başarılı sporcular yetiştirmektir.

Kampımızın son gününde öğrencilerimize yarışma düzenlenecek olup madalya ve sertifika töreni düzenlenecektir.

Tüm katılımcı öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.