KAYSERİ’MİZİN GURURU KAYSERİSPOR TED KAYSERİ KOLEJİNE GELDİ.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZE GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ
15 Kasım 2018
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
20 Kasım 2018

Kayseri’mizin gururu Kayserispor milli futbolcusu Sayın Deniz TÜRÜÇ’ ü, kalecisi Sayın Vedat KARAKUŞ’ u, orta saha oyuncusu Sayın Silvestre VARELA’ yı, Başkan Yardımcısı ve profesyonel takım sorumlusu Sayın Mehmet UYAR’ ı 20 Kasım 2018 tarihinde “İnovasyon Söyleşileri” etkinliklerimiz kapsamında okulumuzda ağırladık.

Profesyonel takım sorumlusu Sayın Mehmet UYAR ve futbolculara öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sordu. Yöneticilerimizin teşekkürlerimizin bir ifadesi olan sarı-kırmızı çiçekleri konuklarımıza takdim etmesinin ardından misafirlerimizi yolcu ettik.

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları olarak; Kayserispor takımına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor ve 2018-2019 sezonunda başarılar diliyoruz.