BAŞARININ ANAHTARI PROGRAMINA KATILDIK

Halen okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin kardeşlerinin 13 Mart 2015 Cuma günü saat 17:00’a kadar okulumuz 1. sınıfına başvuru sırasına göre kayıt önceliği vardır.
4 Mart 2015
LİSE ÖĞRENCİLERİMİZE IELTS MASTERCLASS OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
5 Mart 2015

TED Kayseri koleji Rehber Öğretmeni Zeliha Ataşçı’nın Kampüs TV de hazırlayıp sunduğu Başarının Anahtarı isimli programın bu haftaki konukları TED Kayseri Koleji Türkçe öğretmenleri Asuman Aytekin ve Elvan İkbal Akkan ‘dı.  Programda  ‘ Türkiye’de  kitap okuma alışkanlığı, kitap okumanın faydaları, kitap seçimi ve ülkelere göre kitap okuma oranları’ ele alınarak irdelendi.
Türkiye’de  okuyan insan oranının azınlığına dikkat çekilen programda , televizyonun ne yazık ki  insan yaşamının  büyük bir bölümünü kapladığı, onu internet kullanımının takip ettiği vurgulandı.
Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda  kazanılması gerektiği üzerinde durulurken anne babalara çocuklarıyla  birlikte kitapçılarda  vakit geçirmeleri ,çocukların özellikle küçük yaşlarda  kitaplarla tanıştırılması ( teknolojik araçlarla tanıştırılması değil) hususunda önerilerde bulunuldu.