Kariyer Günleri Etkinliği

26 Mart 2014
“25 Okul 25 Kent Projesi” TED Karadeniz Ereğli Koleji Ziyareti
27 Mart 2014

Öğrencilerimizin en çok merak ettiği konulardan birisi olan meslek seçimi için mesleki rehberlik çalışmalarımız hızla devam ediyor. Rehberlik servisimizin planladığı ‘Kariyer Günleri’ kapsamında,26.03.2014 çarşamba günü  lise öğrencilerimize hukuk fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma okulumuz vakıf yönetim kurulu üyesi Sayın Avukat Halit ÖKÇESİZ, okulumuz velisi Sayın Hakim Tuğrul CAN ve mezunlarımızdan Sayın Avukat Ezgi YILDIRIM ÇÖLKUŞU katıldı.

Hukuk mezunlarının çalışma alanları olan avukatlık, savcılık ve hakimlik mesleklerinin anlatıldığı tanıtımda, öğrencilerimizin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Katkılarından dolayı Sayın Hakim Tuğrul CAN’a, Sayın Avukat Halit ÖKÇESİZ’e ve Sayın Avukat Ezgi YILDIRIM ÇÖLKUŞU’na teşekkür ederiz.