İZMİR UZAY KAMPINDAYDIK…

UNUTAMADIKLARIMIZ ŞİİR DİNLETİSİ
7 Mayıs 2019
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI 47. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİ VE MEZUNİYET BALOSU
7 Mayıs 2019

Okulumuz 5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerimizden oluşan bir ekiple, geleneksel hale getirdiğimiz, dünyada sadece üç yerde bulunan İzmir Uzay Kampına okulumuz Matematik Öğretmeni Erkan URAL rehberliğinde 02-04 Mayıs 2019 tarihleri arasında eğitim gezisi düzenledik.

Kamp faaliyetimizde öğrencilerimiz eğitici ve oldukça eğlendirici olan, uzay ve yapısı, uzay uçuşları ve tarihçesi, astronotlar ve aldıkları eğitim, uzay mekiği simülasyonları gibi oldukça kapsamlı bilgiler öğrendiler ve uyguladılar.

Aynı zamanda Jüpiter gözlemi yaparak, gökyüzündeki yıldız kümeleri ve gezegenler hakkında da geniş bilgiler aldılar.