İNGİLTERE YAZ OKULU, KÜLTÜR, SANAT VE BİLİM GEZİMİZ

17 Ağustos 2017
Anasınıfı,1. ve5. Sınıflar Kura Duyurusu
24 Ağustos 2017

TED Kayseri Koleji ilkelerimizden biri olan yaparak ve yaşayarak öğrenme modeline uygun, her yıl yaz tatilinde gerçekleşen İngiltere’de 2 haftalık dil okulu, kültür, sanat ve bilim gezimizi 23 Temmuz – 06 Ağustos 2017 tarihleri arasında tamamladık. İngiltere’nin Londra şehrinde Embassy Summer kapsamında East London Üniversitesi’nde gerçekleştirilen iki haftalık yaz okuluna 42 öğrencimiz ve onlara eşlik etmek üzere okulumuzdan Ortaokul Müdür Yardımcısı Mustafa KOCA, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gökay ÇALIŞKAN, İngilizce Öğretmenlerimiz Ayşe ADALI, Tülin GÜRBÜZ ve Karya Tur Yetkilisi Nilay ARSLAN katıldı.

Saat 09.00 dan 12.30 a kadar olan derslerin ardından, öğrencilerimiz günlerini sportif aktiviteler ve kültür gezileri ile tamamladılar.

Gezilerimiz, Londra Şehrinde; London Eye, Tower of London, Tower Brigde, Hyde Park, Oxford Street, St. Paul’s Cathedral, Natural History Museum, Madame Tussauds, Science Museum, Buckingham Palace, The Palace of Westminster (Big Ben), Westminster Abbey, Royal Albert Hall, China Town ve Westfield.

Cambrigde Şehrinde; Cambrigde Universitesi (King’s College) ve The Corpus Clock

Brighton Şehrinde; SEA Life Akvaryumu, Brighton Pier ve Royal Pavilion

Oxford şehrinde; Oxford Üniversitesi ve Ashmolean Müzesi şeklinde gerçekleşmiş olup iki haftalık süreçte Londra dahil olmak üzere 4 şehir gezisi düzenlenmiştir.

Ders ve gezilerinden sonra kampüs içerisinde akşam saatlerinde eğlenceli aktiviteler düzenlenerek (disco, karaoke, spor faaliyetleri vb ) diğer ülkelerden gelen öğrenci grupları ile kaynaşma ve dil pratiği etkinlikleri yapıldı.