16 Nis

İlkokul PDR Uzmanlarımız Zerrin Çekiç Hacıeminoğlu ve Özge Kebabcıgil tarafından 1.dönem anasınıfı,1,2,3 ve 4.sınıf öğrencilerimizin tamamına yaş ve gelişim özelliklerine uygun olarak test ve envanterler uygulanmasının ardından uzmanlarımız sınıf rehberlik uygulamalarına geçmiştir.

İlk olarak 3.sınıf öğrencileriyle çalışmalara başlanmıştır. İlkokul çok amaçlı salonda sınıflar ayrı ayrı alınarak öğrencilerimize psikodrama ve psikofizik uygulamaları yapılmıştır. Öğrencilerimiz, arkadaşlık ilişkileri ile ilgili aldıkları rollerde kurdukları empati duygusu, sınırlar nerde başlar nerde biter, bireysel farklılıklara saygı konularında bilinçlenme, bunları hissetme ve buna uygun davranışlar sergileyebilme ile ilgili kazanımlar sağlamışlardır.