İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği “Robotik Kodlama” Festivaline Katıldık.

MİNİK BASKETBOL TAKIMIMIZ NAMAĞLUP KAYSERİ ŞAMPİYONU
6 Haziran 2018
“1 GÜNLÜK 1. SINIF ÖĞRENCİSİ OLDUK”
7 Haziran 2018

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Robotik Kodlama Festivaline 5. Sınıflardan Berjan Özdemir, 4. Sınıflardan Mahmut Kaan Telcioğlu katıldı.

Festival öncesi 3 gün bir Mbot kodlama eğitimi alan öğrencilerimiz 06 Haziran 2018 tarihinde Harikalar Diyarı Bilim Merkezinde Festivale katıldılar. Toplamda 15 okul 30 öğrencinin katıldığı festivale, Vali Yardımcısı Baha Başçelik, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Osman Karaca, Sezai Çamdalı, Osman Malkoçoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Şahin ve İlçe milli eğitim müdürleri tarafından katılım belgeleri verildikten sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu Mbot robot yarışması yapıldı. 30 Mbot robotun bulunduğu yarışmada öğrencimiz Mahmut Kaan Telcioğlu festivaldeki bütün robotları geçerek ŞAMPİYON oldu. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.