İELEV FORUM 2019’A KATILDIK

22 Mart 2019
OKUMA BAYRAMI
22 Mart 2019

İELEV Okulları tarafından 15-18 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen “İELEV Forum 2019”a, okulumuzdan İngilizce Öğretmenleri Gözde Enginler ve Mustafa Şahap Varinli rehberliğinde on dört öğrenci ile katılım sağlandı.

Konferansın birinci gününde oryantasyon ve takım kurma çalışmaları gerçekleşti, aynı günün akşamında komite yemeği programı düzenlendi. İkinci gün gerçekleşen açılış töreni sonrasında öğrenciler komitelerine geçerek çalışmalarına başladılar ve iki gün boyunca ekonomi, eğitim ve teknoloji alanlarında çeşitli problemlere çözüm önerileri buldular. Pazar akşamı yoğun bir şekilde devam eden komite çalışmalarının ardından öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde teknede gerçekleşen gala yemeğine katıldılar.

İELEV Forum 2019’un son gününde ise genel kurulda komite taslakları tartışıldı ve oylamaya sunuldu. Kapanış töreni ile sona eren konferans programının amaçları arasında öğrencilerin ülke sorunları hakkında bilinçlenmeleri ve bu sorunlara çözümler üretmelerini sağlamanın yanı sıra, yaratıcılık, ekip çalışması ve tartışma becerilerinin geliştirilmesinin teşvik edilmesine olanak sağlamaktır.