İDP (İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI) VE MOTİVASYON KURSLARI

18 Kasım 2014
İNGİLİZCE HİZMETİÇİ EĞİTİM
18 Kasım 2014

Eylül ayı seminer döneminde okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için 45 ders saati İngilizce ve 5 ders saati  Almanca destek kursu yapılmıştır. Kursta öğrencilerimizin bir sonraki seviye için hazır hale gelmesi hedeflenmiştir. Yeni gelen öğrencilerimize ek olarak halen okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz için de bir haftalık bir İngilizce motivasyon programı uygulanmıştır. Bu programda hedef öğrencilerimizi yeni  eğitim- öğretim yılı için motive etmek ve bir önceki senenin konularını öğrencilerimize hatırlatmaktır.
Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek adına dönem içinde de İDP (İngilizce Destek Programı) çalışmalarımız devam etmektedir. 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz için her salı  16:00-17:00 saatleri arasında  destek çalışmaları yapılmaktadır. 8. Sınıf öğrencilerimiz için ise salı günleri 16:00-18:00 saatleri arasında TEOG sınavına yönelik çalışmalar gerçekleştirilmektedir.