I.EĞİTİM KONGRESİNE KATILDIK

Sayın Velimiz,
4 Aralık 2014
GENÇ ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ YARI FİNALDE…
5 Aralık 2014

“21.Yüzyılda Bir Eğitim Felsefesi Oluşturmak ve Özel Okullar” adlı kongre 28-30 Kasım 2014  tarihlerinde Antalya’da düzenlendi.
Kongrede Estetik, Ontoloji ve Metafizik, Din, Etik, Epistemoloji, Eğitim Politikası, Özel Eğitim Kurumları, Antropoloji konu başlıkları ele alındı.
Kongreye Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı  Doç.Dr. Sayın Yusuf TEKİN,Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Sayın Ömer Faruk YELKENCİ ve bir çok alanında uzman konuşmacı katıldı.
Açılış konuşmasını Prof.Dr. Sayın Ziya SELÇUK’un yaptığı kongrede TED Genel Müdürü Sayın Sevinç ATABAY, “Uluslararası Eğitim Programlarında İnsan Yetiştirme Modeli” konusunda bir panel düzenledi. Panelde kendisine konuşmacı olarak Dr.Sayın Ali AKDOĞAN ve Dr.Sayın  Jale ONUR eşlik etti.
Kongreye okulumuzu temsilen Lise Müdür Yardımcımız Sayın Erol DEDE katıldı.