HİJYEN GÜZELDİR

7.Sınıf Öğrenci ve Velilerimize Öğrenme Stili Atölye Çalışması Yapıldı
28 Aralık 2017
EKA PROJESİ TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE!
28 Aralık 2017

TED Kayseri  Koleji Ortaokulu olarak, öğrencilerimizde kişisel temizlik bilincini oluşturmak amacıyla 25-26 Aralık 2017 tarihleri arasında okulumuz hemşiresi  Gülay ARPALI tarafından bilgilendirme sunumları yapıldı.

Temizlik kurallarına uyulmadığında pek çok hastalıkların ortaya çıkması kaçınılmazdır. Hastalıklardan korunmak için temizlik uygulamaları ihmal edilmemelidir. Okulda sürekli etkileşim halinde olan çocuklarımızın  bu nedenle günlük yaşantılarında  pek çok mikroorganizmayla karşılaşmaktadır.

Öğrencilerimizin  kış mevsimini daha sağlıklı atlatmaları adına, el ve tırnak bakımı-temizliği, yüz, boyun ve koltuk altı temizliği, saç temizliği ve bakımı, ayak temizliği, banyo yapma ve giyecek temizliği noktalarında daha özenli olmaları adına öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Temiz olmak, hijyen kurallarına uymak kişinin kendi vücuduna, sağlığına ve yaşadığı topluma karşı bir görevdir.