HASMUN 2015 (MODEL UNITED NATIONS)KONFERANSI

14 Mayıs 2015
TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA GELENEKSEL 14. BİLİM ŞENLİĞİ
14 Mayıs 2015

08-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Kadir Has Üniversitesi’nce düzenlenmiş olan HASMUN 2015(Kadir Has Üniversitesi Model Milletler Kulübü) Konferansı’na katıldık. 9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizden Canberk TAZE, Metehan EŞEL, Kemal SOMDAŞ, Ekin Berkay GÜN, Deniz TUNOĞLU, Ece Nur YILDIZ, Aslan ABBAS, Berke ŞAHİN, Sena SOLMAZ, Serra Başak CAN isimli öğrencilerimizin katılmış olduğu konferansta katılımcılar tartışma, konuşma, anlama becerilerini geliştirme şansı bulmuş, sosyal ve kültürel anlamda da kendilerini geliştirip, fikirlere saygılı bir ortamda, uluslararası politika ve dünya problemleri hakkında bilinçlenmiş, atandıkları ülkeler adına da çözüm önerileri sunmuşlardır. İngilizce öğretmenlerimizden Ayşe Yeşim Yaman ‘ ın öğrencilerimize eşlik ettiği konferansta,10.sınıf öğrencimiz Ece Nur Yıldız, Outstanding  Delegate (Göze Çarpan Delege)seçilerek hepimizi gururlandırmıştır.